Over ons

Isabelle Torre de Palma Portugal

4disa travel

Isabelle Detremmerie

“Hallo, ik ben Isabelle, travel designer en zaakvoerder van 4disa travel in De Pinte.

Al meer dan 30 jaar wil ik mensen aanmoedigen om hun dromen te realiseren, om even uit hun vertrouwde omgeving te stappen en nieuwe dingen te ontdekken.

In aanraking komen met andere culturen, andere geuren en smaken, andere talen en mensen, betekent steeds een persoonlijke verrijking. Kortbij of ver weg, een weekend of een wereldreis, een rustvakantie of een actieve rondreis, een reisbestemming licht misschien een tipje van de sluier van jouw individuele bestemming.

Dream, Dare & Discover your Destiny.”

Reizen staat voor mij gelijk aan proeven van een andere wereld. Op ontdekking gaan naar andere culturen, genieten van een andere keuken, lokale mensen ontmoeten en uit dit alles een stukje persoonlijke verrijking opsteken.

4disa travel

Kijk op reizen

Meestal ga ik 2 à 3 keer per jaar op reis voor een weekje met tussendoor een paar korte uitjes, zoals een gastronomisch weekend of een citytrip.

Door mijn drukke en veeleisende job heb ik nood aan regelmatige ‘pit stops’ om energie bij te tanken. Die frequente korte uitstapjes geven me de zuurstof die ik nodig heb.

Ik hou ervan om rond te trekken met de wagen, me te laten verrassen door het onverwachte en onbekende, me te laten overdonderen door een mooi stukje natuur en me culinair te laten verwennen.

Om mijn reisbestemmingen te kiezen hou ik vaak rekening met de vraag van mijn klanten. Als ik merk dat er veel interesse is voor bepaalde bestemmingen, dan komen die bovenaan mijn lijstje. Zo koppel ik het nuttige aan het aangename.

Isabelle Serpa Portugal

bestemmingen

Favorieten en verlanglijstje

Het westen van de USA was voor mij een eerste overweldigende ervaring. Je valt er voortdurend van de ene verbazing in de andere door de majestueuze natuur. Het is zalig en rustgevend om door die landschappen te rijden. 

Maar ook de  rondreis in Namibië was eveneens een ongelooflijke ervaring, waarbij het respect voor natuur en lokale culturen een extra boost krijgt. 

Verder heb ik mijn hart verloren aan de Azoren en de Alentejo in Portugal. 

Het meest recent was de muziekroute in de VS: Nashville, via Memphis en Clarksdale, tot in New Orleans. 

Bovenaan mijn verlanglijstje staat Canada te blinken, maar daar wil ik zeker drie weken voor uittrekken. En dan zijn er nog al die andere bestemmingen die op mij liggen te wachten …

ervaring

Isabelle was reeds in

Barbados, Cambodja, Cuba, Cyprus, Denemarken, Djerba, Dominikaanse Republiek, Duitsland, Egypte (Nijlcruise / Hurghada / El Gouna), Frankrijk (Côte d’Azur / Elzas / Normandië / Champagne / Loire), Finland, Frankrijk, Gambia, Griekenland (Corfu, Kreta, Rhodos, Santorini),  Hongarije, Ierland, Indonesië (Java, Bali), Italië (Toscanië, Amalfitaanse kust, Noord-Italië, Puglia, Sicilië), Jamaïca, Japan, Kenia, Kreta, Kroatië, Malta, Marokko (Marrakech, Ouarzazate, Essaouira), Luxemburg, Mauritius, Mexico, Monaco, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Peru, Polen, Portugal (Azoren, Porto, Douro vallei, Algarve, Lissabon, Alentejo, Madeira), Spanje (Andalusië, Baskenland, Gran Canaria, Lanzarote, Mallorca, Tenerife), Sri Lanka, St Kitts & Nevis, St Lucia,  Tanzania & Zanzibar, Thailand, Tunesië, Turkije (Kusadasi, Bodrum, Antalya, Marmaris), Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten (California, Nevada, Arizona, Utah, New York, Florida, Key West, Tennessee, Mississippi, Louisiana), Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland.

Cities : Abu Dhabi, Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Bilbao, Bonn, Budapest, Dublin, Dubrovnik, Firenze, Helsinki, Kaapstad, Keulen, Lissabon, Londen, Malaga, Memphis, Milaan, Nantes, Nashville, New Orleans, New York, Nice, Parijs, Porto, Praag, Rhodos, Rome, San Sebastian, Stockholm, Strasbourg, Toulouse, Turijn, Valencia, Vitoria-Gasteiz, Venetië, Warschau, Wenen.

waarom boeken bij 4disa travel

PERSOONLIJKE SERVICE

We vinden het belangrijk onze klanten persoonlijk te kennen, zodat we rekening kunnen houden met hun voorkeuren. Daarom nemen we ook voor nieuwe klanten graag voldoende tijd om hen te leren kennen. Het gaat immers om ‘jouw’ reis, jij rekent hiervoor op ons. Dat willen wij waarmaken!

PROFESSIONALISME

Reisadviseur zijn is een vak, ons vak. We kunnen inmiddels een rugzak van meer dan 30 jaar ervaring. Bovendien scholen we ons voortdurend bij, steeds op zoek naar de beste manier om onze klanten van dienst te kunnen zijn. 4disa travel staat garant voor een verregaande solvabiliteit, beroepsbekwaamheid en financiële bescherming.

ONAFHANKELIJKHEID

Onafhankelijk van touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Dit zijn onze partners, waarmee we graag en permanent samenwerken. Maar niet de meest invloedrijke, maar wel de beste keuze wordt voorgesteld aan onze klanten.

BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

Als erkend reiskantoor hebben wij toegang tot alle belangrijke toeleveranciers wereldwijd en tot geprivilegieerde reservatiesystemen met onderhandelde, preferentiële tarieven en volumekortingen. Hier heb je als klant op het internet geen toegang toe hebt. Ons aanbod is dus aanzienlijk ruimer zodat onze klanten hun specifieke verwachtingen ingelost kunnen zien.

INTEGRITEIT

Eerlijkheid, wederzijds respect en vertrouwen is de basis van elke samenwerking. Op die manier werken we graag samen met onze klanten en gaan we voor hen door het vuur. Dat is ons dagelijks engagement.