The Keys & The Everglades

Prijs

Op aanvraag

THE KEYS: een archipel van ongeveer 1700 (!) kleine, bewoonde en onbewoonde, eilandjes! Ze hangen als een appendix aan de staat Florida van Miami tot Key West, het uiterste westelijke puntje dat halsreikend uitkijkt naar het vlakbij gelegen (slechts 150 km) Cuba. The Keys worden met elkaar verbonden met één autoweg, the Overseas Highway, en talloze bruggen.

 

 

The Keys

De tropische temperaturen, de bars en terrasjes onderweg en de lokale kunstenaars die fier hun werken aan de passanten tonen, maken van deze rit een leuke belevenis. Start in Key Largo en drink ‘a pint’ in het Hard Rock Café in Key West. Enjoy your ride !

Het is een bijzondere ervaring:
alsof je naar het einde van de wereld rijdt over een smalle richel.

 

Everglades National Park

De grootste subtropische wildernis van de Verenigde Staten. In feite is het een 150 kilometer brede en ondiepe rivier die veel plaatsen bedekt wordt door groene moerasgrassen (vandaar de naam “River of Grass”). Je vindt er o.a. het grootste mangrovebos ter wereld, zeldzame vogelsoorten en andere dieren, en de publiekstrekkers bij uitstek, de alligators.

Een vaak spectaculaire (hangt van boatsman af) rit met een “airboat” is een absolute aanrader. Dan kom je om plaatsen die enkel op die manier bereikbaar zijn. Tenzij je voor de meer natuurvriendelijke kayak kiest.

 

 

 

 

Isabelle & Marc

2010

Over de bestemming

Op reis naar Everglades

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?