Stap aan boord van de Silver Nova: het nieuwste schip van Silversea

Prijs

Op aanvraag

Op 14 augustus 2023 ging het nieuwste schip van Silversea, Silver Nova, te water. Het opvallende open, asymmetrische ontwerp van dit gloednieuwe cruiseschip transformeert de manier van cruisen met adembenemende, panoramische uitzichten die je dieper verbinden met elke bestemming. Binnen creëren prachtige glazen wanden van vloer tot plafond en glazen liften een gevoel van ruimte zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien word je verwend met uitgebreide gastronomische diners, het zalige Otium-wellnessconcept, de breedste selectie luxueuze suites en meer … De nieuwe referentie van een cruisevakantie.

Nieuwe manier van cruisen

Wanneer je de wereld van Silver Nova binnenstapt, zal het schip je idee van ultraluxe cruises transformeren – letterlijk je perspectief veranderen op plaatsen waarvan je altijd al hebt gedroomd om ze te zien.

Binnen geven de prachtige kamerhoge glazen wanden en elegante glazen liften soms het gevoel dat je helemaal niet op een schip zit. Ze tilt ook Silversea’s kenmerken van butlerservice, zalige Otium-wellness en gastronomisch dineren naar een hoger niveau.

De Silver Nova biedt u de breedste selectie ooit van luxueuze suites, zodat u altijd keuze te over heeft.

Silver Nova: cruiseschip vol verassingen

Overal waar je kijkt op de Silver Nova, ontdek je nieuwe designaccenten die je zintuigen prikkelen. Ontworpen vanaf het water om elk aspect van uw reiservaring te verbeteren, zit dit nieuwe cruiseschip vol verrassende manieren om het gevoel over te brengen dichter bij elke kustlijn te zijn en meer ondergedompeld te zijn in uw omgeving.

Welk vaargebied wil jij ontdekken?

Silver Nova voer 14 augustus 2023 voor het eerst uit en startte meteen met een uitgebreid mediterraans seizoen, gevolgd door cruises naar Amerika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Tot het voorjaar van 2025 is er een gevarieerd programma van vaarroutes wereldwijd voorzien.

Contacteer ons voor meer info over de vele opties ➔

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?

Wegens opleiding is het kantoor gesloten op dinsdag 25/06. We blijven wel steeds per mail bereikbaar.