Puur avontuur in Zuid-Afrika

Prijs

Op aanvraag

De 18-daagse Nederlandstalige groepsreis van Live To Travel is zonder twijfel een van de meest complete rondreizen naar Zuid-Afrika. Een mix van wereldberoemde highlights en ongerepte ervaringen, in samenwerking met duurzame en plaatselijke partners. 

Cultuur van de Swazi

De Panoramaroute met de Blyde River Canyon en God’s Window. De ‘Big Five’ spotten in Kruger Nationaal Park. Kaapstad zien en de Tafelberg beklimmen (of een rit per kabelbaan). Uiteraard staan alle highlights op het programma.

Maar Zuid-Afrika beleef je pas echt tijdens een rondreis doorspekt met authentieke ervaringen. Zoals de veelzijdige cultuur van de Swazi. Maak een rondleiding in een traditioneel dorp in het Mlilwane Wildlife Conservancy, en fiets met de mountainbike tussen zebra’s en antilopen. 

Overnachten in bijenkorf

In Mlilwane slaap je in een échte ‘beehive hut’, een koepelconstructie van gras met lage deuren in de vorm van een bijenkorf. Een ander bijzonder verblijf is Montagu Country Hotel. Een van de eerste fairtradehotels van heel Afrika, en trouwens het enige originele art-decohotel van het land.

Over de bestemming

Op reis naar Afrika

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?