Op safari in Namibië met Live to Travel

Prijs

Op aanvraag

Klaar voor een ongerept avontuur naar de Kalahari-woestijn, de rotsformaties van Damaraland en de Afrikaanse wilde dieren? Namibië ontdek je best met specialist Live To Travel. De Belgische touroperator biedt naast indiviuele selfdrives ook de meest complete Nederlandstalig begeleide groepsreizen aan naar deze wonderbestemming. Zet je schrap voor een 14-daagse reis vol sensaties.

Onbedwingbare Kalahari woestijn

De onbedwingbare Kalahari woestijn loopt vol wildlife. In een 4×4 ga je dwars door de rode duinen op zoek naar gemsbokken,  elandantilopen, Kalahari leeuwen, luipaarden en springbokken. Daarna gaat je reis verder in de Namib, de oudste woestijn van  de planeet. Je bezoekt de kleiige Sossusvlei en de Dodevlei, beroemd voor zijn iconische, oeroude kameeldoornbomen.

Ruwe natuurpracht

Dat Namibië ooit een Duitse kolonie was, kan je in het sfeervolle Swakopmund nog merken. De locals kunnen er nog steeds een mondje Duits. Een dag later speur je tijdens een boottocht in Walvisbaai naar zeehonden, dolfijnen, pelikanen en flamingo’s. Zin in ruwe natuurpracht? In Damaraland vind je versteende fossielbomen, de oeroude rotstekeningen van Twijfelfontein, en de spectaculaire zandsteenformaties van Organ Pipes. Nadien ontmoet je de Himba’s, een van Afrika’s laatste nomadische stammen.

Safari Etosha

Tijdens een indrukwekkende safari door Etosha Nationaal Park, ben je getuige van een spannend tafereel. De grote trek van zebra’s, springbokken, olifanten en giraffen, met de hongerige roofdieren in hun kielzog. Geen nood als je nog niet alle Big Five hebt afgevinkt. Op een laatste safari in Erindi Game Reserve, gekend voor zijn hoge concentratie aan wildlife, tref je leeuwen, neushoorns, buffels, olifanten en luipaarden aan.

 

Over de bestemming

Op reis naar Afrika

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?