Ondergedompeld in het authentieke eilandleven

Bestemming(en)

Afrika

Prijs

Op aanvraag

Voorbij de stranden en de palmbomen ontluikt op Mauritius een verrassend groen en kostbaar hinterland. Ontdek ongerepte landschappen, weelderige vegetatie en panoramische vergezichten. En kies voor een hotel dat je verblijf echt authentiek maakt.

Kies een duurzaam hotel

Eens je er bent, is het duidelijk: Mauritius herbergt een natuur om te koesteren. Uit het enthousiasme van klanten die bewust kozen voor een duurzaam verblijf, kunnen we alleen maar afleiden dat het hun vakantie-ervaring nóg rijker maakte.

De Attitude Hotels leveren alvast dagelijks inspanningen voor het milieu, en de lokale economie en gemeenschappen. Daarbij is aan elke schakel gedacht: van meubilair gemaakt door schrijnwerkers uit de regio tot ingrediënten van lokale landbouwers. En geen single-use plastics.

Otentik Experiences

Al ruim 15 jaar organiseert Attitude Hotels ook activiteiten met een originele, Mauritiaanse touch. Of ‘otentik’, zoals de locals zeggen. Laat je bijvoorbeeld op sleeptouw nemen naar het beste streetfood van Port Louis, ga dineren bij een lokaal gezin, woon een concert bij van aanstormend muzikaal talent … Jij leert het échte eilandleven kennen en de lokale gemeenschappen plukken er mee de vruchten van.

Schattenjacht met gezin

Op die manier het échte Mauritius leren kennen met het hele gezin? Dan is hotel Zilwa Attitude (4*) uniek in zijn soort. ‘Zilwa’ is Mauritiaans Creools voor ‘eilandbewoner’. En dat is waar dit hotel om draait.

Van een boottocht bij zonsopgang met een ‘pirogue’ – een traditionele kano – tot een barbecue op privé-eiland Gran Zil. Watersportliefhebbers kunnen naast snorkelen, duiken en kitesurfen ook paddleboarden, kajakken en zeilen met een catamaran. Of ga op schattenjacht op het eiland, een avontuur voor grote en kleine goudzoekers.

Eilandromantiek

Op huwelijksreis of liever met z’n twee van het eiland genieten? Iets verder aan de noordkust vind je Paradise Cove Boutique Hotel (5*), een adults-only hotel aangesloten bij Small Luxury Hotels of the World.

Deze romantische getaway combineert klassieke grandeur met eigentijdse elegantie. Wat een idyllische plek om te genieten met twee. Overloopzwembad, privéstrand en een eigen turquoise lagune met betoverend uitzicht over de noordelijke eilanden. Rondom liggen de ‘Love Nests’, knusse hoekjes waar je ongestoord kan genieten van de rust, de zon en elkaar.

Over de bestemming

Op reis naar Afrika

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?