Lapland: Het betoverende Hoge Noorden

Prijs

Op aanvraag

Lapland is een van de laatste stukjes ongetemde wildernis in Europa. Naast een onaangetaste natuur en authentieke charme, is er de onverstoorbare rust van Noord-Scandinavië. Het kan er zó oorverdovend stil zijn, dat je het eigenlijk niet voor mogelijk houdt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het noorderlicht, wat een fabelachtig natuurspektakel … 

Huskysafari & rendierslee

Door de sneeuw met sneeuwschoenen, fatbikes of zelfs te paard? Of een tocht per sneeuwscooter, rendierslee of een huskysafari? Samen met Asteria Expeditions maken we er een onvergetelijke ervaring naar Lapland van. Ook als je het wat actiever of nog specialer wil. Denk maar aan langlaufen, skiën, ijsdrijven, icekarting en meerdaagse expedities.

Slapen in een iglo?

Een origineel of typisch verblijf maakt je Lapland-ervaring compleet. Kies voor een gezellig boetiekhotel, typische chalet, luxueuze lodge, glazen iglo, ijssuite, designboomhut … 

Diner in ijsrestaurant

Wie reist naar Lapland, móét de verrassende en heerlijke keuken geproefd hebben. Vooral wanneer lokale producten op de kaart staan zoals rendier, eland, zalm, kabeljauw, king crab, bereidingen met diverse bessensoorten of lekkere zoete dessertjes. 

Wat zeker niet tijdens je reis mag ontbreken is een uniek diner in een ijsrestaurant of een heus Laps buffet in een gezellige ‘kota’.

Over de bestemming

Op reis naar Europa

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?