Het Zwarte Woud

Bestemming(en)

Duitsland

Prijs

Op aanvraag

Het werd de ideale break-out tijdens het verwarrende en – zeker voor reisagenten stresserende – onvoorspelde jaar 2020. Even er tussen uit naar het Zwarte Woud, in een overvloed aan rust en natuur. Tijd om even bij te komen, te bezinnen, tot jezelf komen. Quality time heet dat. En dat we er aan toe waren …

Het was de eerste keer dat we naar het Zwarte Woud gingen, en het werd meteen een aangename kennismaking. Het  is het grootste bosgebied in Duitsland en bestaat hoofdzakelijk uit dennen- en sparrenbomen die zich verspreiden over een glooiend landschap. 50 tinten groen. Het is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers. We hebben er uren lang gewandeld zonder één mens tegen te komen.

 

Door de talrijke hotels met spa-faciliteiten is deze streek meteen ook de "place to be" voor een  ontspannende break-out vol zelfverwennerij.

We brachten een bezoek aan Baden-Baden, een kleine stad in het noorden van het Zwarte Woud, doorheen de eeuwen gekend omwille van haar warmwaterbron en thermen. De stad heeft een gezellige binnenstad, ideaal om even langs de (mooie) winkels te kuieren en een terrasje te doen.

 

Isabelle & Marc

2020

Over de bestemming

Op reis naar Duitsland

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?