Duizend-en-een magische momenten in Abu Dhabi

Prijs

Op aanvraag

Van de zeven emiraten is Abu Dhabi veruit het welvarendste. De snel groeiende metropool aan de Perzische Golf is dan ook continu in ontwikkeling, goed te zien aan de immer veranderende skyline. Kies voor Pegase om Abu Dhabi ten volle te beleven en geniet van een vakantie vol superlatieven.

Louvre Abu Dhabi

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het culturele district op Saadiyat Island. Naast prachtige paleizen en
eeuwenoud erfgoed, zijn er majestueuze musea zoals het Louvre Abu Dhabi en het Guggenheim Abu Dhabi. 

In 2023 komt daar met het Abrahamic Family House een belangrijke trekpleister bij. Het monument – bestaande uit een synagoge, een kerk én een moskee – hoopt een baken te worden van begrip en vreedzaam samenleven.

Grote pret op Yas Island

Yas Island is dé entertainmenthub voor jong en oud. Met bijna eindeloze mogelijkheden om je ogen uit te kijken en unieke belevenissen. Ferrari World, Yas Waterworld en Warner Bros World zijn maar enkele van de adembenemende themaparken. 

Het F1-circuit van Abu Dhabi is dan weer een must voor snelheidsduivels en adrenalinejunkies. Eén of twee maal per week wordt het trouwens opengesteld voor wandel- en fietstochten. Wil je hier in alle luxe overnachten? Dan stellen we graag een verblijf in het W Abu Dhabi Yas Island of het Hilton Abu Dhabi Yas Island voor.

SeaWorld Abu Dhabi

Het National Aquarium van Al Qana is momenteel het grootste aquarium van het Midden-Oosten. Binnenkort komt daar met SeaWorld Abu Dhabi nog eens het grootste van de hele wereld bij.

Het aangrenzende, geavanceerde kenniscentrum belooft minstens even imposant te worden. Je leert er alles over de ecosystemen en het zeeleven in de Perzische Golf. En behalve maritiem onderzoek, verzorging en redding van de zeedieren, wordt dit het allereerste centrum in de Verenigde Arabische Emiraten voor rehabilitatie en vrijlating in het wild.

Onvergetelijke woestijnervaringen

De Rub al-Khali ofwel ‘Het Lege Kwartier’ is exact hoe je je een woestijn voorstelt: de grootste ononderbroken zandmassa ter wereld. Maar met Pegase beleef je hier tal van onvergetelijke woestijnervaringen. Zoals valkerij, fat-tyre fietsen, barbecues bij kampvuur en shows met woestijnjachthonden. Of kies voor ‘dune bashing’: met een 4×4 door de woestijn stuiven! 

Ontmoet de bedoeïenen 

Op zoek naar authentieke ervaringen met de lokale bevolking? Vraag ons dan zeker naar de ‘Emirati Experience’ van Pegase. Geniet van een traditionele maaltijd met Emirati, een kamelenrace, een bezoek aan de bedoeïenen op een lokale boerderij, een picknick met locals, een exclusieve tour door de nachtelijke woestijn en meer … 

Over de bestemming

Op reis naar Abu Dhabi

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?