2 luxe LUX* Resorts op Mauritius: royaal relaxen in tropisch paradijs

Prijs

Op aanvraag

Als Belgische marktleider op Mauritius kent Silverjet het droomeiland door en door. Uit hun aanbod stellen we je graag de LUX* Resorts & Hotels voor. Een trendy, hippe en oorspronkelijk Mauritiaanse luxehotelketen. Volgende twee hotels vielen ons meteen op.

LUX* Belle Mare Resort & Villas (5*)

Suites-only

Nadat een brand het elegante lifestylehotel in 2022 volledig verwoestte, herrees LUX* Belle Mare als een feniks uit zijn as. Volledig heropgebouwd in Mauritiaanse stijl met enkel suites, weelderige palmentuin en gigantisch zwembad met kindergedeelte.

Oeverloos waterplezier

Locatie? Aan de oostkust, langs een van Mauritius’ meest idyllische stranden. Met poederwit zand en een door kleurrijke koraalbanken beschermde lagune. Windsurfen, waterfietsen, snorkelen, waterskiën, excursie met glasbodemboot, diepzeevissen, kitesurfen, speedboot … Geniet van eindeloze waterpret.

Er wachten je nog meer speciale verrassingen. Zelfgemaakte ijsjes in de ICI-bar, een wens doen bij de ‘Tree of Wishes’, even gratis naar huis bellen in een knalrood Brits telefoonhokje? Hier worden vakantieherinneringen geboren!

Hier worden vakantieherinneringen geboren!

SALT of Palmar (5*)

100% authentiek Mauritiaans

Eveneens aan de oostkust, maar met geen ander hotel te vergelijken: SALT of Palmar. Dit resort omvat de totaalbeleving van Mauritius op zichzelf: 0% import, 100% authentiek Mauritiaans.

Produits du terroir

Op het eiland worden bijvoorbeeld nauwelijks koeien geslacht, steak staat hier dus niet op de kaart. De keuken richt zich volledig op produits du terroir om duimen en vingers bij af te likken. En geef toe: met zo’n uitzicht over de tropische zee heb je toch geen tv op je kamer nodig?

Dit compacte adults-only boutiquehotel is een unieke ervaring voor wie houdt van een trendy setting. In moorse kasbah-stijl, met frisse kleuren en gestileerde patronen. Alsof Jean Paul Gaultier himself hier aan het zwembad heeft gelegen.

contacteer ons

Hoe kunnen we u helpen?