onze visie

onze visie

Deel dit artikel

travel, reizen, visie, missie, 4disa travel, missie, visie,

Vakantie …

Een tijd waar je naar uitkijkt,

En waar je graag op terug kijkt.

Een tijd om te genieten en te herbronnen.

Vakantie moet ‘af’ zijn en zorgeloos.


4Disa Travel wil hierbij jouw partner zijn, professioneel, grondig en betrouwbaar.

"Hallo, ik ben Isabelle, Travel Designer en zaakvoerder van 4Disa Travel in De Pinte. Samen met mijn  Selectair collega's wil ik mensen aanmoedigen om hun dromen te realiseren, om uit hun vertrouwde omgeving te stappen en nieuwe dingen te ontdekken. In aanraking komen met andere culturen, andere geuren en smaken, andere talen en mensen, betekent steeds een persoonlijke verrijking. Kortbij of ver weg, een weekend of een wereldreis, een rustvakantie of een actieve rondreis, een reisbestemming licht misschien een tipje van de sluier van jouw individuele bestemming.”

Wij zijn trots op ...


onze PERSOONLIJKE SERVICE : 

We vinden het belangrijk onze klanten te kennen en rekening te houden met hun voorkeuren. Voor nieuwe klanten nemen we graag voldoende tijd om hen te leren kennen. Het gaat immers om ‘jouw' reis !

ons PROFESSIONALISME : 

Reisadviseur zijn is een vak, ons vak. We kunnen inmiddels terugblikken op bijna 20 jaar ervaring en scholen ons voortdurend bij, steeds op zoek naar de beste manier om onze klanten van dienst te kunnen zijn. 4Disa Travel staat garant voor een verregaande solvabiliteit, beroepsbekwaamheid en financiële bescherming.

onze ONAFHANKELIJKHEID :

Onafhankelijk van touroperators, luchtvaartmaatschappijen en hotelketens. Niet de meest invloedrijke, maar wel de beste keuze wordt voorgesteld aan onze klanten.

onze de BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING :

Als partner van Selectair en de méér dan 100 kantoren in België die erbij aangesloten zijn, zijn wij in staat voor U de beste prijzen en voorwaarden te bedingen zonder onze onafhankelijkheid te verliezen. Wij hebben toegang tot alle belangrijke toeleveranciers wereldwijd en tot gepriviligeerde reservatiesystemen met onderhandelde, preferentiële tarieven en volumekortingen, waartoe het internet geen toegang heeft.”

onze INTEGRITEIT :

Eerlijkheid, respect en wederzijds vertrouwen is de basis van elke samenwerking. Op die manier werken we graag samen met onze klanten en gaan we voor hen door het vuur. Dat is ons dagelijks engagement. En bovendien luisteren we graag naar jouw reisverhalen.


Wie is Selectair ?

Selectair is een samenwerkingskoepel van onafhankelijke, zelfstandige reisbureaus met meer dan 100 vestigingen in België. Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord. En door samen reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij. Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief.

Wat maakt Selectair anders ?

Wij Selectair reisadviseurs willen geen doorgeefluik zijn van reisbrochures. We willen voor jou een vakantie vinden die jouw verwachtingen overstijgt. Daarom beginnen we altijd bij een persoonlijk gesprek. Zo leren we je écht kennen. Jij bepaalt je inbreng in je reisvoorstel. Geef ons de volledige vrijheid of teken zelf de krijtlijnen uit. We stellen alleen vakanties voor die passen bij je persoonlijkheid. Of dat nu een all-inverblijf aan het strand is, of een safari in Afrika. Het resultaat? Altijd jouw reis.

Isabelle helpt je graag verder
Isabelle helpt je graag verder

Isabelle helpt je graag verder

Selectair 4Disa Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Baron de Gieylaan 6
9840 De Pinte