Reizen met respect voor de natuur

Is deze mail onleesbaar? Bekijk de webversie.
Logo

  Ben je een natuurliefhebber? Dan wil je de meest ongerepte plekken van de wereld bezoeken. En ze ook graag bewaren voor de volgende generaties. Zoek je een reis met respect voor de natuur en omgeving? Dan zijn deze reizen iets voor jou.
 
 
 
 

Reizen met respect voor de natuur

 
 
 
  Ecotoerisme in Costa Rica
 
  Ecotoerisme in Costa Rica
Wist je dat Costa Rica de pionier is van het ecotoerisme? Het was het eerste land om hangbruggen en kabelbanen in het regenwoud te introduceren. Zo kun je de fauna en flora observeren zonder iets te beschadigen.  Costa Rica is ook het land van de ecolodges: toeristische verblijfplaatsen met respect voor het milieu. Ontdek ze zelf tijdens deze rondreis
 
 
   
 
 
Ik wil naar het regenwoud
 
 
 
 
 
 
  Noorwegen per trein
Noorwegen milieuvriendelijk verkennen? Het kan, met de trein! Op de luchthaven van Oslo stap je op de trein en start je rondreis. De boottocht tussen Stavanger en Bergen zorgt voor afwisseling en rust. Kortom, je geniet op een ontspannen manier van deze ongewone rondreis langs aangename steden en door de prachtige Noorse natuur. De trein brengt je op plaatsen waar je anders nooit komt. Een perfect alternatief voor de wagen.
 
 
   
 
 
Toon mij de rondreis
 
 
Noorwegen per trein  
 
  Vakantiehuis op Funen
 
  Vakantiehuis op Funen
Je wil back to basics, je één voelen met de natuur, maar wel met het nodige comfort? Dan is dit vakantiehuisje op het Deense eiland Funen een ideale ontsnappingsplek. Geniet van kajakken, vissen, of wandelen op het strand. Zelfs de hond mag mee!
 
 
   
 
 
Dit is iets voor mij
 
 
 
 
 
 
  Een expeditiecruise
Beeld je in: met een schip naar het noordpoolgebied varen en daar ijsberen zien in hun natuurlijke omgeving. Of reis je liever naar de zuidpool om pinguïns, walvissen en zeehonden te bewonderen? Een expeditiecruise is een onvergetelijke belevenis, die je tot vlak bij de meest ongerepte plekken van de wereld brengt, mét respect voor het behoud van de natuur.
 
 
   
 
 
Vertel me meer
 
 
Een expeditiecruise  
 
  Dieren spotten in Namibië
 
  Dieren spotten in Namibië
Tijdens deze begeleide groepsreis met Nederlandstalige gids ontdek je de hoogtepunten van Namibië. Je doorkruist de Kalahari en de Namib woestijn; je bezoekt een traditionele Afrikaanse stam; bewondert de wilde dieren in Etosha nationaal park en gaat zelfs op een heuse zeesafari. 
 
 
   
 
 
Bekijk het programma
 
 
 
 
 
 
  Duurzaam hotel in Turkije
Liever naar een warme bestemming? Dit vijfsterrenhotel in Fethiye, Turkije is erkend met een duurzaamheidslabel. Al het afval wordt streng gesorteerd, en het gebruikte water wordt gezuiverd en hergebruikt om de tuinen te besproeien. De streek Fethiye is trouwens gekend voor haar zeeschildpadden. Met een beetje geluk kun je ze in zee zien rondzwemmen.
 
 
   
 
 
Ecologisch naar de zon
 
 
Duurzaam hotel in Turkije  
 
  Ben je helemaal geïnspireerd door één van bovenstaande reizen?
Of had je graag toch nog wat andere alternatieven gekregen?
Neem dan gerust contact met ons op.
We helpen je graag verder.

Tot binnenkort?
 
 
Selectair 4Disa Travel
Baron de Gieylaan 6
9840 De Pinte
België
Bel Selectair 4Disa Travel E-mail Selectair 4Disa Travel Surf naar Selectair 4Disa Travel 09/281 13 13
info@4disatravel.be
www.4disatravel.be
Facebook Twitter LinkedIn Instagram Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Indien u geen e-mailberichten meer wenst te ontvangen van ons kan je jou hier uitschrijven.

Aanbiedingen onder voorwaarden. Contacteer ons voor actuele info, prijs en beschikbaarheid.
www.4disatravel.be