Originele citytrips

Is deze mail onleesbaar? Bekijk de webversie.
Logo

  Niets is heerlijker dan het verkennen van een nieuwe stad. Hippe winkels bezoeken, nieuwe geuren en smaken ontdekken, kuieren door kleine straatjes of flaneren op grote boulevards. Ben je uitgekeken op de traditionele citytrip-bestemmingen? Ontdek dan hier onze suggesties voor 2018. Deze steden wachten op je!
 
 
 
 

Originele citytrips

 
 
  Praag per autocar
 
  Praag per autocar
Wist jij dat er in Praag een John Lennon-muur staat, een verzetssymbool vol met Beatles-geïnspireerde graffiti? En dat de beroemde schrijver Franz Kafka ooit woonde in het Praagse Gouden Straatje? Genoeg redenen om deze stad vol geheimen met je eigen ogen te ontdekken.
 
 
   
 
 
herbeleef de geschiedenis
 
 
 
 
 
 
  Rotterdams schiphotel
Rotterdam is een havenstad, dus waar beter logeren dan op een voormalig cruiseschip dat werd omgebouwd tot een hotel? Van zodra je aan boord gaat van de SS Rotterdam, kom je in een andere wereld terecht, die van luxecruises in de jaren '50. Een unieke belevenis!
 
 
   
 
 
Logeer op een schip
 
 
Rotterdams schiphotel  
 
  Tokyo met privégids
 
  Tokyo met privégids
Met prachtige Japanse tuinen, historische tempels en een bruisend stadsleven is Tokyo een citytrip die absoluut op je bucket list thuishoort. Tijdens deze reis verken je onder begeleiding van een lokale Engelstalige privégids de hoogtepunten.
 
 
   
 
 
Individueel met privégids
 
 
 
 
 
 
  Luxe in Marrakech
Marrakech heeft alles in huis voor een onvergetelijke citytrip: een rijke gastronomie en cultuur, een heerlijk klimaat en de sfeer van duizend-en-een nacht, die je ontdekt vanuit je vijfsterrenhotel Selman Marrakech. Momenteel geniet je van 25% korting op de normale prijs, dus grijp je kans.
 
 
   
 
 
nu met 25% korting
 
 
Luxe in Marrakech  
 
  Valencia
 
  Valencia
Valencia is de laatste tijd met stip gestegen op het lijstje van meest populaire bestemmingen voor een citytrip. We gingen in oktober op verkenning naar deze authentieke stad.
 
 
   
 
 
Ga mee op stap
 
 
 
 
  Geïnspireerd door deze steden? We hebben nog veel meer stedentrips in ons aanbod, zoals Straatsburg, Milaan, Berlijn, Lissabon, Malaga, Wenen, New York…we vinden zeker de citytrip die bij jou past!
Kom daarom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek, of stuur ons een mailtje.

Tot binnenkort?

Isabelle

 
 
 
Selectair 4Disa Travel
Baron de Gieylaan 6
9840 De Pinte
België
Bel Selectair 4Disa Travel E-mail Selectair 4Disa Travel Surf naar Selectair 4Disa Travel 09/281 13 13
info@4disatravel.be
www.4disatravel.be
Facebook Twitter LinkedIn Instagram Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Indien u geen e-mailberichten meer wenst te ontvangen van ons kan je jou hier uitschrijven.

Aanbiedingen onder voorwaarden. Contacteer ons voor actuele info, prijs en beschikbaarheid.
www.4disatravel.be