Ontdek shopping walhalla Milaan

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Bij een citytrip naar Milaan staan mode, voetbal en de Dom centraal. Vooral shopfanaten halen hun hart op in de modehoofdstad van Italië. Verschillende luxe modezaken van designers zoals Gucci en Armani omsingelen de imposante Dom. Ook hippe boetiekjes en de overdekte winkelgalerij Galleria Vittorio Emanuele II maken een bezoek aan Milaan onvergetelijk.

Hotel Doria Grand ****

Verblijf in Hotel Doria Grand ****. Vanuit dit elegant stadshotel met een klassieke, tijdloze stijl ben je zo bij de winkelstraat Corso Buenos Aires. Op wandelafstand vind je een metrostation dat zorgt voor perfecte verbindingen naar alle uithoeken van de stad. Verder is het hotel rustig gelegen. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. Puur Italiaans, met een vleugje art-deco in de jazzbar.
<div style="text-align: justify;">Verblijf in Hotel Doria Grand ****. Vanuit dit elegant stadshotel met een klassieke, tijdloze stijl ben je zo bij de winkelstraat Corso Buenos Aires. Op wandelafstand vind je een metrostation dat zorgt voor perfecte verbindingen naar alle uithoeken van de stad. Verder is het hotel rustig gelegen. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. Puur Italiaans, met een vleugje art-deco in de jazzbar.</div>

Milaan, meer dan mode

<div style="text-align: justify;">Piazza del Duomo is niet alleen een geliefde plek onder winkelliefhebbers. Dankzij de aanwezigheid van de Duomo Santa Maria Nascente is het plein ook interessant voor cultuurfanaten. De 135 torentjes en gotische versieringen van de dom van Milaan zijn erg fotogeniek. Maar ook de binnenkant van de kathedraal met de historische schatkamer is een bezoek waard. Ga tijdens een citytrip Milaan ook eens naar het Teatro alla Scala dat in neoclassistische stijl is opgetrokken. Rond het operagebouw van Milaan bevinden zich vele pizzeria's en restaurants waar je van de overheerlijke Italiaanse keuken kunt smullen.</div>
Piazza del Duomo is niet alleen een geliefde plek onder winkelliefhebbers. Dankzij de aanwezigheid van de Duomo Santa Maria Nascente is het plein ook interessant voor cultuurfanaten. De 135 torentjes en gotische versieringen van de dom van Milaan zijn erg fotogeniek. Maar ook de binnenkant van de kathedraal met de historische schatkamer is een bezoek waard. Ga tijdens een citytrip Milaan ook eens naar het Teatro alla Scala dat in neoclassistische stijl is opgetrokken. Rond het operagebouw van Milaan bevinden zich vele pizzeria's en restaurants waar je van de overheerlijke Italiaanse keuken kunt smullen.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over deze citytrip? Je Selectair reisagent helpt je heel graag verder. 
Neem vrijblijvend contact met ons op.

TUI
Prijs & beschikbaarheid
vaste prijs

116

3 nachten (2+1) (kamer en ontbijt) met aankomst op vrijdag of zaterdag tussen 11/07 en 30/08. Andere data op aanvraag.
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Amerikaans ontbijtbuffet
  • Gratis wifi in het hele hotel
  • Welkomstdrankje bij aankomst op vrijdag, zaterdag of zondag
  • Privéparking
  • Toeristenbelasting (€ 5/nacht/person vanaf 18 jaar)
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.